lördag 9 augusti 2014

Mikrobloggat: Vi testar Philips SoupMaker! Först ut är morotssoppa med curry och kokosmjölk.Mikrobloggat via Instagram: http://ift.tt/1sHDR8f

En måltid ska vara snabb, billig och dessutom hälsosam. Med dessa parametrar stavar vi SOPPA.
Philips har nu lanserat en SoupMaker, en soppapparat på svenska och vi testar den så klart! Själva apparaten ser ut som en större vattenkokare med knapparna på ovansidan. I locket finns också en mixer inbyggd och på detta sätt blir maskinen i det närmaste helt automatisk.
Enkelt förklarat så gör man så här: Lägg i ingredienserna, vätska och kryddor och tryck på knappen = färdig soppa på 20 minuter. Utöver slät soppa gör den soppa med bitar, "chunky", desserter som fruktkompott, frozen yoghurt och smoothies.

Philips SoupMaker kommer med en kokbok laddad med recept och med hjälp av dessa lär man sig snabbt "tänket" och hur mycket man skall ladda den med. Du serverar soppan direkt ur kannan som är lika lättdiskad som vilken kastrull som helst. Mixerdelen, dvs locket är också en baggis att diska jämfört med en traditionell mixer / blender.

Första intryck av SoupMakern: Nytänk av rang! Smartness och äntligen nyttiga / snabba måltider utan att egentligen behöva ett kök. Tänk arbetsplatsen, studentkorridoren, husvagnen och liknande ställen där det inte alltid finns ett kylskåp. Resultatet blir av restaurangklass, otroligt slät och fin soppa.

Direktlänk: Philips SoupMaker
Sök bästa pris: Prisjakt.se

Inga kommentarer: