fredag 29 augusti 2014

Mikrobloggat: #Matnytt från Findus SMAK - med råvaror av högsta kvalitetMikrobloggat via Instagram: http://ift.tt/1zQHUj5

Findus SMAK ger det där lilla extra med finare råvaror och en mer genomtänkt komposition. Nytt är också att tallriken är tvådelad för en bättre uppvärmning och måltidsupplevelse.

Ryggfilé av torsk med ärtgremolata och linguine - Ryggfilé av torsk med örtsmör som serveras med färsk linguinepasta, sugar snap pea, cocktailtomater, aubergine och en krämig ärtgremolata gjord på Findus egna Ebba-ärter.
Lasagne med ratatouille - En mustig lasagne gjord på svenskt nötkött. Serveras med en rataouille gjord på bl.a. tomat, aubergine och zucchini.
Kyckling med pepparsås och krämig risotto - Rostad kycklinginnerfilé, serverad med en krämig 3-pepparsås och en god risotto med champinjoner, grillad paprika och bladspenat.
Ricottabiff med tagliatelle och sparriscrème - Krämiga ricottabiffar med tomatsalsa, serveras med färsk tagliatelle, grillade grönsaker och grön sparriscrème.

I butik v. 37 till ett ca. pris av 39 SEK.

Ryggfilé av torsk - favorit direkt, kanonfin fisk och fina sockerärtor. Ärtgremolatan satte pricken över och då menar vi inte en liten prick.. Betyg: Restaurangklass!

Ricottabiff - riktigt goda biffar på bädd av "grillade" grönsaker, bra sparriskräm och tomatsalsa (hade fått vara lite mer). Pastan, tagliatellen, var överraskande spänstig. Betyg: Tummen upp!

Lasagne - ett "måste" i frysdisken och klassisk latmat. Den här bjuder på fem lager pasta med fyllning. Här vill vi se mer sås. Plus i kanten för ratatouille som extra tillbehör även om den känns oväntad. Betyg: Gott men för lite mat (läs: lasagne) för en redig vuxen.

Kyckling - omdöme och betyg kommer när vi smakat!

Inga kommentarer: