tisdag 17 februari 2015

Mikrobloggat: Skåne, Blekinge eller Lappland på mackan? Matnytt från Lönneberga!



Mikrobloggat via Instagram: http://ift.tt/1FVC58F

Pålägg med mycket smak handlar det om när Lönneberga lanserar nya korvar att lägga på smörgåsen. Renkorv med tranbär (smak av Lappland), hjortkorv med havtorn (smak av Blekinge) är friska och pigga smaklyft som passar lika fint på frukostbordet som till en kall öl vid huggkubben eller i soffan. Mängden viltkött i dessa är 20% och det ger en bra smakkaraktär. Salami med äpple och fänkål ger smaken av Skåne på bästa sätt.
Tre riktigt bra korvar där alla sticker ut på sitt sätt, här har Lönneberga har gjort svensk korv på ett sällan skådat vis. Betyget är i absoluta toppklass!

Läs mer om korvnyheterna hos Atria.    

Inga kommentarer: