fredag 15 juni 2018

Låter #beefneck, #tomahawk, #revben à la St Louis, #broskkam, #entrecôtekappa, #lammhjärta och #spindelstek spännande? Bra, för idag lanserade #SvensktKött tredje generationen av anatomiska styckningsscheman för oss köttentusiaster. Tack vare den amerikanska BBQ-trenden och suget efter ökad kunskap kring styckningsdetaljer i butik, på restaurang och hos privatpersoner finns nu styckningsscheman för nöt, gris och lamm att beställa via @SvensktKott's hemsida. De är i storlek 70x100 cm och är helt klart värda sin plats på väggen i en passande ram. #Kött #Grillarmansåfotarman #Presenttips #Matnytt #Prylnytt #Spisat (Speciellt tack till Johan Åkerberg @holysmokebbqsweden för maten 👍🏻😀)


Mikrobloggat via Instagram: https://ift.tt/2lfNcXb

Inga kommentarer: