Creamy Pizza, Pickles & Mayo, Vilda Western BBQ 

I OLW:s spännande Mysmatch har inte mindre än 21 207 nya smakförslag tävlat om att bli nästa stora chipsfavorit. Efter en intensiv utvärdering har nu tre finalister tagit sig fram till slutstriden. Vem blir den stora vinnaren? Den lyckliga smaken inte bara vinner 100 000 kr, utan också en eftertraktad plats i OLW:s ordinarie chips-sortiment. Dessa unika smaker är tillgängliga i butik från 6 september till 21 november – missa inte chansen att smaka!

1. Creamy Pizza – En barnslig favorit med en vuxen twist. Dessa chips erbjuder en harmonisk blandning av söta tomater och krämig ost som fångar essensen av en nybakad pizza. Förvånansvärt nog, konverterar dessa chips även de mest tveksamma till pizzachips-fans!

2. Pickles & Mayo – En oväntad kombination som är som gjord för grillkvällar. Den distinkta smaken av saltgurka balanseras med en mjuk ton av majonnäs. För de som älskar ett starkt vinägerbett, kommer dessa chips vara en ny favorit. Och även för dem som är skeptiska – ge dem en chans, du kan bli förvånad!

3. Vilda Western BBQ – En smakresa till den amerikanska södern. En finstämd blandning av milda kryddor, kyckling och revben som tar dig till en rustik BBQ. Även om gräddfil & lök är en odiskutabel klassiker, erbjuder Vilda Western BBQ en ny och spännande smakdimension.

Tidig Trender: Uppdatering från 19/9: Creamy Pizza tog ledningen och blev först att käkas upp, följt av Pickles & Mayo. Vilda Western BBQ börjar även den se tom ut – en indikator på att även denna smak har fångat chipsälskarnas hjärtan!


Så, vad tycker ni? Är det dags för en paus med ett glas Coca-Cola nu?

Relaterade inlägg

guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer