Bild som visar hur det kommer vara när Mathem och Oda går ihop

Mathem och Oda går samman för att skapa en nordisk matjätte

Hej alla matälskare och digitala shoppare! Idag har jag något riktigt spännande att dela med er, en nyhet som kommer att skaka om den nordiska e-handelsmarknaden för dagligvaror!

Ni har säkert hört talas om Mathem, Sveriges ledande online matbutik, men kanske inte om Oda, som deras motsvarighet i Norge. Men faktum är att ni antagligen kommer höra mycker mer om Oda i framtiden, detta är för att dessa två digitala matgiganter har beslutat att gå samman och skapa en ny nordisk marknadsledare med en omsättning på över 5 miljarder kronor​​. Det här är inte bara stort – det är enormt! Så, vad innebär det här för oss som kunder? Läs vidare och se!

Mathem, som drivits med förluster och bränt kapital under många år, ser detta som en chans att öka sin effektivitet och skalbarhet avsevärt​​​​. Johan Lagercrantz, Mathems managing director, uttrycker stolthet över bolagets framsteg och ser samgåendet med Oda som en möjlighet att ytterligare förbättra kunderbjudandet, särskilt när det gäller pris och kvalitet.

Förvänta er alltså att se förbättringar i både pris och kvalitet framöver! Det här är inte bara en fördel för företagen, utan för oss kunder också. Tack vare stordriftsfördelarna som samgåendet medför, kan vi förvänta oss att se dessa fördelar reflekterade i våra inköp​​.

I den nya bolagsstrukturen, kommer Mathem att fungera som en svensk landsorganisation inom Oda Group, medan Oda Norge fortsätter som tidigare. Mathem kommer även att behålla sitt namn i Sverige (tur för att Mathem är mycket bättre namn än Oda!).

Det här är en riktig ”game-changer” för e-handelsmarknaden, enligt Karl Munthe-Kaas, VD för nya ODA group, och målet är inte mindre än att bli Europas största och mest effektiva online mataffär​​.

Mathem kommer att fortsätta sina samarbeten i Sverige för att fortsätta erbjuda ett attraktivt sortiment. Detta lovar gott för oss som uppskattar ett brett och kvalitativt utbud av dagligvaror​​.

Så vad betyder detta för dig som kund? Jo, det innebär att vi snart kommer att få tillgång till en ännu bättre shoppingupplevelse online med större valmöjligheter, bättre priser och högre kvalitet. Det är dags att göra plats i våra digitala kundvagnar, för framtiden för matinköp på nätet ser ljus ut! 🍏🛒✨

Relaterade inlägg

guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer