Middagsfrid Recension

Är Middagsfrid ett bra alternativ för dig?
Middagsfrid logga
Olika matkassar från Middagsfrid

Om du klickar på knapparna på vår sida så kan vi ibland få en kommission helt utan kostnad för dig.

Som förälder vet jag hur svårt det kan vara att planera och laga goda och hälsosamma middagar varje dag. Det finns så många saker som tar tid och energi i vardagen, och ibland känns det som om matlagningen blir lidande. Därför blev jag nyfiken på att prova Middagsfrid, en matkasse som levererar råvaror och recept direkt hem till din dörr. Middagsfrid var faktiskt först i världen med den här tjänsten, och har sedan 2007 hjälpt tusentals familjer att skapa godare vanor genom mat. I den här recensionen ska jag berätta om min upplevelse av Middagsfrid, vad jag tyckte om maten, servicen och priset, samt ge några tips på hur du kan få ut det mesta av din matkasse.

Konceptet bakom Middagsfrid

Middagsfrid grundades 2007 med målet att göra vardagen enklare för människor genom att erbjuda färdigplanerade matkassar med högkvalitativa råvaror och recept som är lätta att följa. De erbjuder olika typer av matkassar, inklusive vegetariska alternativ, barnvänliga kassar och kassar som passar för olika kosthållningar.

En av de stora fördelarna med Middagsfrid är att de tar hand om all planering och inköp åt dig. Du behöver inte längre oroa dig för vad du ska laga till middag eller spendera tid på att handla ingredienser i butiken. Istället får du allt levererat direkt till din dörr, vilket sparar både tid och energi.

Min erfarenhet av Middagsfrid

Jag har använt Middagsfrids tjänst under flera veckor nu och jag kan säga att jag är mycket nöjd med dem. Recepten är lättförståeliga och tar inte lång tid att laga till, samtidigt som de smakar fantastiskt. Jag uppskattar också den höga kvaliteten på råvarorna som används i matkassen.

En annan sak som jag verkligen gillar med Middagsfrid är flexibiliteten i deras abonnemang. Du kan välja hur ofta du vill få leveranser, ändra dina preferenser eller pausa ditt abonnemang närhelst du vill. Så om du reser bort, eller helt enkelt inte vill använda matkassar längre, så är det bara att logga in på ditt konto och upp din prenumeration!

Pris

Middagsfrid erbjuder ett brett utbud av matkassar till olika priser som passar många olika behov och budgetar. Priserna varierar beroende på antalet middagar och antal personer som ska äta. För exempelvis Originalkassen med 3-5 middagar för 2-4 personer ligger priset mellan 609-1059 kr, vilket är 101,5-52.95 kronor per portion. Som du ser så är det mer prisvärt att välja större kassar, och mitt tips är att beställa större kassar, även om ni inte är så många, och sedan äta resterna till lunch. På så sätt minskar du priset per portion, slösar inte på maten, och har en anledning till att äta goda och nyttiga luncher!

Men att bara välja en större kasse kommer inte funka för alla, och när det kommer till priset för de minsta kassarna så tycker jag faktiskt att de är för dyra. Detta är dock inte unikt för Middagsfrid, utan ett problem hos många olika leverantörer av matkassar, men det drar endå ner betyget en aning. Något som drar upp betyget i den här delen å andra sidan är att deras största kassar är bland de billigaste matkassarna i Sverige, så det jämnar ut sig lite endå.

Middagsfrid rabatter

Som ny kund hos Middagsfrid kan du dra nytta av en fantastisk rabatt som ger dig 50% rabatt på din första kasse, och 25% rabatt på två till! Genom att använda knappen här nedan kan du därför få upp till 1000 kr rabatt på dina beställningar!

Middagsfrid

4.6 av 5
kr609kr304.5
Middagsfrid logga

Som du kan se så var jag var verkligen nöjd under de veckorna som jag testade Middagsfrid! Med ålder kommer erfarenhet, och det märks verkligen att Middagsfrid har haft flera år på sig att leverera en riktigt bra tjänst. Recepten är lättillagade och goda, och de kommer väl paketerade direkt till din dörr så att du inte behöver stressa i butiker.

Men som jag nämnde tidigare så är priset på de minsta kassarna lite för dyrt, så om du inte har möjlighet att välja en större kasse så kanske du ska kolla efter en annan matkasse, eller beställa mat på nätet.

För att sammanfatta så tycker jag att Middagsfrid är en utmärkt lösning för dig som vill spara tid på matlagning utan att kompromissa med hälsan eller smaken på din mat. Jag tycker att deras koncept med färdigplanerade matkassar gör det enkelt och bekvämt att äta hälsosam mat hemma utan stressen av planering och inköp, vilket underlättar för mig i vardagen.

Om du vill testa Middagsfrid själv så kan du supersnabbt och smidigt starta ett konto och ta del av rabatten på hela 50%(!) genom att klicka på knappen här nere. Om du vill läsa fler omdömen om Middagsfrid så kan du klicka på den andra knappen och se vad andra läsare tycker!

Pris
4.3 av 5
Priset för den minsta kassen är lite dyrt, men riktigt bra prova på pris
Kvalitet
4.7 av 5
Riktigt bra kvalitet på råvarorna, och recepten var lättillagade och goda
Valmöjligheter
4.6 av 5
Välj mellan många olika kassar och recept
Leverans
5 av 5
Du kan få kassen levererad flera olika tider och dagar

Fördelar

Klimatsmarta matkassar

Frukost och mellis matkassar

Välj mellan 10 olika kassar

Fantastiskt prova-på pris

Nackdelar

Minsta kassen är för dyr

Det bästa med Middagsfrid

Alternativa matkassar
Du kan köpa frukost eller mellis kassar
Många olika matkassar
Välj mellan 8 olika matkassar
Klimatsmart
Många ekologiska råvaror och svenskt kött
Middagsfrid Fakta
Lanserad2007
HemsidaMiddagsfrid.se
Pris per matkasseFrån 569 kronor
Pris per portionFrån 48 kronor
Rabatt: 30% på dina tre första kassar med vår länk!
Testa MiddagsfridSpara 50% på din första kasse!
?

Vanliga frågor om Middagsfrid

Middagsfrid erbjuder en mängd olika matkassar (tio stycken), exempel på dessa är familjekassar, lågkalorialternativ och vegetariska alternativ.

Ja, priserna på Middagsfrid är konkurrenskraftiga och rimliga jämfört med andra liknande matkassar i Sverige. Med välkomstrabatten kan du till och med spara 30 % på dina tre första beställningar.

Ja, du kan lita på kvaliteten på maten från Middagsfrid. Varje gång vi testade Middagsfrid så fick vi hem ingredienser av hög kvalitet och goda recept.

Ja, Middagsfrid är ett utmärkt alternativ om du bara letar efter matvaror för två personer. Du behöver helt enkelt bara välja två portioner istället för fyra! Dock så har vi märkt att vissa av deras matkassar inte finns tillgängliga för enbart två personer.

Middagsfrid levererar maten till din dörr i en isolerad låda med ispaket för att hålla den fräsch. Du kommer att bli notifierad vilken dag och ungefär vilken tid din matkasse kommer så att du kan bära in den!

Du spara pengar genom att utnyttja välkomstrabatten som ger 30 % rabatt på dina tre första beställningar. Det enda du behöver göra för att ta del av rabatten är att besöka middagsfrid genom vår länk!

Ja, Middagsfrid är ett Svenskt företag och ägs av Axfood som även äger Hemköp och Willys.

Testa MiddagsfridSpara 50% på din första kasse!
guest
9 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Simon
Simon
Gäst
9 månader sen
Betyg :
     

Middagsfrid har verkligen underlättat min vardag! Recepten är superenkla att följa och maten är alltid fräsch. Älskar att slippa stå i kö i mataffären!

Rekommenderar du matkassen?
Ja
Sara
Sara
Gäst
1 år sen
Betyg :
     

Middagsfrid är helt okej. Recepten är enkla att följa och maten smakar bra. Men ibland känns det som om det saknas lite djup i smakerna. Det skulle vara fantastiskt om de kunde utforska mer vågade och kryddiga rätter för att verkligen överraska sina kunder.

Rekommenderar du matkassen?
Ja
Björn
Björn
Gäst
1 år sen
Betyg :
     

Älskar Middagsfrid! Recepten är så varierande och det är så smidigt att få allt levererat hem. En riktig game-changer för oss som vill äta gott utan krångel.

Rekommenderar du matkassen?
Ja
Emily
Emily
Gäst
1 år sen
Betyg :
     

Recepten är så genomtänkta och välgjorda, och de tar mig med på en resa genom olika kök och smaker. Jag uppskattar verkligen att jag slipper planera och handla, och istället kan fokusera på att njuta av matlagningen och måltiderna. Jag rekommenderar starkt Middagsfrid till alla som vill göra vardagen lite mer enkel!

Rekommenderar du matkassen?
Ja
Ida
Ida
Gäst
1 år sen
Betyg :
     

Jag tycker att Middagsfrid är en bekväm lösning för en upptagen vardag. De har definitivt underlättat planeringen av måltider och det är trevligt att ha alla ingredienser levererade direkt till dörren. Även om jag har haft några problem med leveranserna är kundtjänsten alltid vänlig och hjälpsam.

Rekommenderar du matkassen?
Ja
Liam
Liam
Gäst
3 år sen
Betyg :
     

Middagsfrid är helt okej. Recepten är ibland lite för enkla för min smak, men det är praktiskt när tiden inte räcker till. Leveransen har fungerat bra för mig. På frågan ”rekommenderar du matkassen?” borde du ha ett svar ”det beror på”. Men svara ja just nu endå då det är en smaksak för mig.

Rekommenderar du matkassen?
Ja
Hanna
Hanna
Gäst
3 år sen
Betyg :
     

Tänkte först avsluta min prenumeration efter att ha använt prova-på priset (tack också för rabatten på 50%!) men tyckte att det var lite för dyrt. Såg sen att du rekommenderade att välja en större kasse och äta lunch dagen efter, något som passar perfekt för mig som jobbar hemifrån under pandemin. Har valt att behålla min prenumeration då det faktiskt är riktigt smidigt!

Rekommenderar du matkassen?
Ja
Ida Nilsson
Ida Nilsson
Gäst
3 år sen
Betyg :
     

Jag är verkligen imponerad av Middagsfrid. Efter att ha varit skeptisk till idén om matkassar tidigare har jag nu ändrat åsikt. Recepten är inte bara enkla att följa utan introducerar också en bredd av smaker som jag aldrig skulle ha provat på egen hand.

Det är även perfekt nu under Pandemin att använda Middagsfrid så att jag inte i onödan går runt i butiken.

Jag har rekommenderat det till vänner och familj och jag ser fram emot varje ny leverans. Min enda önskan skulle vara att se ännu fler alternativ för specialkost, som vegan- eller glutenfria rätter.

Rekommenderar du matkassen?
Ja
Birgit
Birgit
Gäst
4 år sen
Betyg :
     

Middagsfrid är som en ängel i köket när tiden inte räcker till. Recepten är som guider och jag har provat så många nya smaker. Några fler vegetariska alternativ vore tevligt!

Rekommenderar du matkassen?
Ja

Innehållsförteckning

Långt test och recension om Middagsfrid

Om du har läst det jag har skrivit där uppe så har du nu all den viktigaste informationen om Middagsfrid, men om du vill ha alla små detaljer om matkassen så finns det här nere. Här kommer jag att skriva om hur du gör en beställning, exakt vilka matkassar som Middagsfrid erbjuder, och se hur bra Middagsfrid är jämfört med några andra populära matkassar, så har du fortfarande inte bestämt dig så är det bara att fortsätta läsa!

Vad är Middagsfrid?

Middagsfrid är en matkassetjänst som erbjuder färdigplanerade veckomenyer med tillhörande recept och färska råvaror levererade direkt till din dörr (en helt vanlig matkasse helt enkelt). Middagsfrid grundades 2007 av Joanna och Jonas Lundin, vilket gör dem till världens äldsta matkasse. Sedan dess har Middagsfrid vuxit till en av de största matkasse-leverantörerna i Sverige.

Om du är intresserad av att testa middagsfrid så kan du enkelt klicka på knappen här ovan och få hela 30% rabatt! Och om du istället vill veta mer om Middagsfrid så har vi samlat all information om dem, samt våra egna upplevelser, här nedan, så det är bara att läsa på!

Kvalitet på maten

Middagsfrid är känt för sin höga kvalitet på maten som de levererar till sina kunder, så vi hade höga förhppningar när vi gjorde vår beställning. Lyckligtvis så höll Middagsfrid måttet. Råvarorna vi fick hem var färska, vilket resulterde i en fantastisk smakupplevelse varje gång vi använde en av deras kassar.

Variationen i rätterna som Middagsfrid erbjuder är en annan av dess styrkor. De har ett brett utbud av rätter som passar många olika personer och familjer, till exempel de som vill gå ner i vikt, de som vill ha snabba måltider eller har barn. Båda kassarna vi valde (orginalkassen och supersnabba kassen) var riktigt bra, och vi kände inte oss besvikna en enda gång.

Vi valde ofta även att byta ut rätter till andra som vi kände skulle passa oss bättre. Detta gjorde det möjligt för oss att hitta nya spännande favoriträtter, samt även gav oss möjligheten att lära oss nya matlagningsmetoder.

Sammanfattningsvis kan vi säga att Middagsfrid levererade mat av hög kvalitet till oss med en variation av rätter som vi tror kommer passar många olika kosthållningar. Även fast Middagsfrid inte är den billigaste matkassen (mer om det senare) så är deras kasse tillräckligt bra för att vara en av de bästa matkassarna i Sverige.

Beställningsprocessen

När vi testade Middagsfrid så fann vi beställningsprocessen snabb och smidig. Vi tycker att hemsidan är användarvänlig, och det är lätt att hitta all information vi behövde för att göra vår beställning.

När du har valt en matkasse kan du välja mellan olika antal portioner beroende på hur många personer som ska äta, vilket gör det enkelt att anpassa beställningen efter dina behov. Du kan även välja hur många middagar du vill ha varje vecka, från tre till fem middagar.

Hur man beställer en matkasse från Middagsfrid

Det vi tyvärr inte gillar med Middagsfrid är avsaknaden av flexibiliteten i beställningsalternativen. Du kan välja mellan olika typer av matkassar, men du kan till exempel inte välja fem recept för två personer om du väljer orginalkassen. Men en sak vi gillar är att du varje vecka kan välja specifika rätter som passar dina smakpreferenser eller kostbehov, oberoende av vilken matkasse du valde från början.

När vi gjorde vår beställning så fick vi matkassen levererad direkt till vår dörr med alla ingredienser och recept som behövs för att laga middagarna vi hade valt. Vi valde lite mer äventyrliga rätter, så varje vecka fick vi testa nya smaker som vi inte äter så ofta.

Hur du beställer en matkasse från Middagsfrid

Om du vill ha lite extra hjälp med att göra din beställning från Middagsfrid så behöver du bara följa dessa enkla stegen:

Total tid: 5 minuter

Välj matkasse

Välj bland alla matkassar från Middagsfrid

Välj bland alla matkassar från middagsfrid så att du alltid får hem något som du kommer att gilla! Oberoende från vilken matkasse du väljer så kan du alltid byta mellan alla recept som Middagsfrid erbjuder varje vecka.

Välj volym

Välj hur många portioner du vill ha från Middagsfrid

När du har valt din matkasse så får du sedan välja hur många receot och portioner du vill ha varje vecka. Tyvärr, som vi nämnde tidigare, så kan du inte välja vissa volymer beroende på vilken matkasse du har valt.

Välj leveransalternativ

Välj mellan olika leveransalternativ från Middagsfrid

När du har valt volymen så måste du sedan skriva in ditt postnummer för att få fram de olika leveransalternativen som finns tillgängliga för din adress. Du kan välja mellan olika dagar och tider, så välj den som passar dig bäst. Glöm inte att skriva in portkoden om du har det så att de kan leverera kassen! I det här steget kan du även se de recepten du kommer att få i din första kasse.

Tillägskassar

Välj om du vill lägga till en mellis- eller fruktkasse från Middagsfrid

I det näst sista steget så kan du välja om du vill lägga till en av middagsfrids tillägskassar. Just nu kan du välja mellan Fruktkassen och Melliskassen, men de har tidigare även haft säsongspecifika kassar som exempelvis en julgodis-kasse.

Betalning

Välj betalningsmetoder för Middagsfrid

Nu är vi redan vid det sista steget innan du får din matkasse från Middagsfrid! I det här steget så får du fylla i din mejladress, samt välja din betalningsmetod. Om du besöker Middagsfrid genom att klicka på knappen här nedan så får du även automatiskt 30% rabatt!

Testa MiddagsfridSpara 50% på din första kasse!

Leverans och förpackning

Leveransen är där det kan falla eller lyfta när det kommer till matkassar. En dålig leverans kan leda till att råvarorna inte håller sig fräscha, vilket leder till tråkigare måltider. Men det är med lättnad som vi kan säga att vi inte hade några problem med leveransen av våra matkassar från Middagsfrid.

Matkassen är kyld i lastbilen för att hålla ingredienserna färska under transporten, och när den väl kommer fram så finns det med kylklabbar i påsen så att du inte behöver springa för att lägga in varorna i kylen. Kassarna vi fick var välorganiserade och lätt att hantera, och ingredienserna kom i separata påsar som var märkta med tydliga instruktioner om vad som skulle användas när.

En Middagsfrid kasse stående utanför en dörr

Leveranserna av Middagsfrids matkassar var punktliga och pålitliga, i alla fall till oss, och när vi kollar runt på nätet så verkar de flesta ha samma upplevelse. Om det skulle uppstå några frågor eller problem finns det även alltid möjlighet att kontakta företagets kundtjänst för hjälp.

Olika kassar från Middagsfrid

Middagsfrid erbjuder ett stort antal matkassar (hela 9 stycken!) så att du med stor sannolikhet kan hitta en kasse som passar perfekt för dig. Om du försöker hitta den rätta matkassen för dig så har vi skrivit lite kort om de olika matkassarna de erbjuder. Det är även värt att påpeka att du kan byta ut alla recepten efter att du har valt kassen, så om något inte faller dig i smaken är det bara att byta, vilket vi ofta valde att göra.

Orginalkassen – Från 599 kronor

Orginalkassen från Middagsfrid

Orginalkassen från Middagsfrid är perfekt för dig som inte har några specifika preferenser eller restriktioner. Med orginalkassen kommer du få mest variation på dina maträtter. Ena dagen kan du få en smakrik sallad, och den andra kan du få en saftig köttbit.

Orginalkassen innehåller upp till fem olika vardagsmiddagar som är gjord för att passa hela familjen. Kassen innehåller en variation av kött-, vegetariska-, fisk- och kycklingrätter för en varierad kost. Om du väljer att få 4-5 recept i veckan, inkluderas alltid minst en kötträtt, en vegorätt, en kycklingrätt och en fiskrätt. Men du kan självklart byta ut recepten till andra om du vill det.

Barnkassen – Från 799 kronor

Barnkassen från Middagsfrid

Barnkassen från Middagsfrid är en matkasse som riktar sig till hela familjen och är speciellt utformad för att passa yngre eller mer kräsna personer. I matkassen ingår recept och ingredienser för tre till fem middagar som är näringsrika, goda och enkla att tillaga.

Om du är en förälder så vet du hur svårt det kan vara att få i barnen grönsaker. Barnkassen från middagsfrid är därför utformad för att hjälpa föräldrar att introducera grönsaker i maten på ett gott och barnvänligt sätt.

Med barnkassen så försöker Middagsfrid även erbjuda recept som inte blir tråkiga för vuxna, så inga fler kvällar med enbart pannkakor.

Denna kassen är gjord för större familjer, så du kan bara beställa för minst fyra personer och tre olika recept, därför är den lite dyrare än andra Middagsfrid kassar.

Kalorismarta kassen – Från 799 kronor

Kalorismarta kassen från Middagsfrid

Kalorismarta kassen från Middagsfrid är en matkasse som är utvecklad för att vara kalorisnål samtidigt som den är näringsrik och smakfull. Matkassen innehåller, som vanligt, tre till fem recept varje vecka med en kaloriintag på högst 650 kcal per portion, vilket gör den perfekt för dig som vill äta mer hälsosamt och gå ner i vikt.

Recepten i kassen är utvecklade tillsammans med kostrådgivare för att säkerställa att de är näringsrika, fiberrika och vitaminrika samtidigt som de håller nere kalorierna. Genom att inkludera en variation av grönsaker, magert kött och fisk i recepten, så får du en balanserad kost som hjälper till att hålla blodsockret stabilt och ger en hållbar mättnadskänsla.

Om du letar efter en nyttig matkasse så är den kalorismarta kassen verkligen ett bra alternativ. Tyvärr så kan du bara köpa denna kassen för fyra personer (ett val vi inte förstår oss på), så priset är lite dyrare än andra kassar.

Flexitariankassen – Från 599 kronor

Flexitariankassen från Middagsfrid

Flexitariankassen från Middagsfrid är en matkasse som är utvecklad för dig som vill äta mer växtbaserat utan att behöva ge upp kött och fisk helt. Kassen innehåller tre till fem recept med en stor variation av grönsaker i alla färgskalor, samtidigt som den inkluderar spännande och hälsosamma recept med kyckling och fisk.

En av fördelarna med flexitariankassen är att den gör det enklare att äta hälsosamt och balanserat samtidigt som du får variation i kosten. Genom att inkludera mer grönsaker och minska mängden kött och fisk i kosten så kan du även minska du klimatpåverkan samtidigt som du får i dig viktiga näringsämnen.

Flexitariankassen passar också utmärkt för dig som vill minska köttätandet och samtidigt vara mer skonsam mot vår planet. Recepten är utvecklade av kockar och nutritionister för att säkerställa att de är näringsrika och smakfulla samtidigt som de innehåller en balans mellan grönsaker och protein.

Lättlagade matkassen – Från 799 kronor

Lättlagade kassen från Middagsfrid

Lättlagade matkassen från Middagsfrid är en matkasse som är utvecklad för att göra vardagen enklare för dig som vill ha god och hälsosam mat utan att behöva spendera för mycket tid i köket. Kassen innehåller lättlagade recept med fräscha och högkvalitativa råvaror som är enkla att tillaga.

En av fördelarna med lättlagade matkassen är att den hjälper dig spara tid samt minskar stressen med matlagning. Recepten är utvecklade för att vara enkla och snabba att tillaga, samtidigt som de innehåller näringsrika ingredienser och smakar gott.

Supersnabba kassen – Från 799 kronor

Supersnabba kassen från Middagsfrid

Supersnabba kassen från Middagsfrid är utvecklad för att underlätta för dig som har riktigt ont om tid men ändå vill ha hälsosamma och goda måltider. Alla recept i kassen är lätta att tillaga och tar max 15 minuter att färdigställa.

Även denna kasse kan du bara beställa för minst fyra personer och tre olika recept, därför är även denna lite dyrare än andra Middagsfrid kassar.

Vegokassen – Från 569 kronor

Vegokassen från Middagsfrid

Vegokassen från Middagsfrid är en matkasse som är speciellt utformad för vegetarianer. I denna kasse får du spännande och välbalanserade vegetariska recept varje vecka. Middagsfrid väljer ut de bra råvaror för att säkerställa att du får en hälsosam och näringsrik måltid.

Genom att använda växtbaserade alternativ som t.ex. havregrädde och grönsaker, baljväxter och fiberrika alternativ till ris och pasta, säkerställer de att du får en mångsidig och välsmakande matupplevelse. Vegokassen är ett utmärkt val för dig som vill äta mer grönt och hälsosamt, samtidigt som du är intresserad av att prova nya smaker och rätter.

Fruktkassen – Från 149 kronor

Fruktkassen från Middagsfrid

Fruktkassen från Middagsfrid är en kasse som innehåller cirka 3-3,5 kg frukt, med fokus på säsongsanpassade varor. Fruktkassen är ett perfekt mellanmål som dessutom är nyttigt och fullt av vitaminer, mineraler och antioxidanter.

Genom att välja Middagsfrids fruktkasse kan du vara säker på att du får färska och högkvalitativa frukter som är noga utvalda för att ge dig den bästa smaken och näringen. Frukt är också ett utmärkt val för att tillfredsställa sötsuget på ett hälsosamt sätt.

Du kan dock inte beställa enbart fruktkassen, utan det är en så kallad tilläggs-kasse som du kan beställa samtidigt som någon annan kasse.

Melliskassen – Från 149 kronor

Melliskassen från Middagsfrid

Mellankassen från Middagsfrid innehåller olika recept på goda och lättlagade mellanmål för hela familjen. Du får färska och högkvalitativa råvaror som används till att skapa matiga wraps, nyttiga smoothies, energigivande bars och goda chokladbollar. Recepten är snabba att tillaga och passar både barn och vuxna.

Mellankassen är ett utmärkt alternativ för att ha enkla, näringsrika och goda mellanmål hemma, perfekt för både skolan och arbetet eller när du är på språng.

Ha i åtanke att även detta är en så kallad tilläggs-kasse.

Slutliga tankar om matkassarna från Middagsfrid

Vi uppskattar verkligen att Middagsfrid erbjuder så många olika matkassar, men vi saknar fortfarande en vegansk matkasse, samt en glutenfri kasse. Vi måste även ge dem några minuspoäng för att de inte erbjuder kassar för enbart två personer för ett stort antal av deras kassar. Vi förstår att de erbjuder kassar för enbart fyra personer när det gäller familjekassar, men inte när det gäller exempelvis den kalorismarta kassen.

Dock så får Middagsfrid några pluspoäng för att de erbjuder två olika tilläggs-kassar. Med dessa kassar så kan du täcka nästan alla dina matbehov varje dag genom att använda enbart Middagsfrid. Du kommer du inte behöva gå och handla lika ofta som om du väljer någon annan matkasse.

Middagsfrid prisvärdhet

Middagsfrid prisvärdhet

Middagsfrids har ett konkurrenskraftigt pris som kan jämföras med andra liknande matkassar i Sverige. Det är även ett prisvärt alternativ för dig som vill ha hemleverans av snabblagade måltider av hög kvalitet.

Dock så är det inte den billigaste matkassen i Sverige, så om priset är prio ett för dig så är HelloFresh bättre. Men det är också viktigt att tänka på att Middagsfrid använder sig av högkvalitativa råvaror och väljer recepten med stor omsorg. Om du väljer middagsfrid så stöttar du även ett svenskt företag, vilket kan ses som ett plus.

När det gäller mängden och kvaliteten på maten som levereras kan vi bara säga att priset är rimligt för det du får. Du får inte de största portionerna, men det är verkligen tillräckligt för att du ska känna dig mätt.

Om du vill stötta ett Svenskt företag, men inte är fyra personer i din familj så finns även Linas matkasse som ett riktigt bra alternativ. Alla deras matkassar går att få för bara två personer, och fick även priset som den bästa matkassen i Sverige av oss.

Även om priset kan vara något högre än andra matkassar så är det rimligt med tanke på mängden och kvaliteten på maten som levereras. Du får högkvalitativ mat lagad med omsorg och sparar tid och energi på att inte behöva laga mat själv.

Middagsfrid rabatt

Ingen recension av matkassar är komplett utan att nämna deras välkomstrabatt, och detsamma är sant med Middagsfrid. Om du klickar på knappen nedan så kan du spara hela 30% på dina första tre kassar. Detta trycker ner priset till billigare än om du skulle handla råvarorna i en vanlig matbutik, och gör verkligen Middagsfrid till en matkasse som är värd att testa.

Sammanfattning

Middagsfrid erbjuder en mängd olika matkassar som passar många olika preferenser och behov. De erbjuder allt från familjekassar, till alternativ med låga kalorier och veganska alternativ. Ingredienserna de använder är färska och av hög kvalitet, och deras recept är noggrant utvalda för att ge dig den bästa smaken och näringen.

Priserna på Middagsfrids matkassar är rimliga jämfört med andra liknande matkassar i Sverige, dock så är de lite dyrare än de billigaste alternativen. På det hela taget är Middagsfrid ett bra val för dig som vill ha näringsriktiga måltider med färska råvaror levererade till dörren. Det sparar tid, energi och pengar genom att eliminera behovet av att handla i butiken. Med alla dessa fördelar är det definitivt värt ett försök.

Tack för att du läste vår Middagsfrid recension, och skriv gärna en kommentar om hur din upplevelse har varit av Middagsfrid!

Testa MiddagsfridSpara 50% på din första kasse!