tisdag 8 juni 2010

Praktisk bröllopsyra - Electrolux presenterar nytt blågult bröllopskoncept

Skrika eller skratta? Välj själv då det är bröllopsyra i år och det är så rätt att visa vad man går för. Choklad, kaffe, tårta, porslin, bestick, handdukar, dammsugare och kylskåp… Den officiella bröllopsserien täcker in mycket och utöver det finns förmodligen otaligt med andra bröllopsinspirerade produkter.
Smaken är som baken men det här gillar jag! Praktisk nytta med glimten i ögat - kul Electrolux!

Lagom till bröllopet mellan Kronprinsessan Victoria och Daniel Westling den 19 juni har Electrolux tagit fram ett nytt designkoncept, ”Kronor-konceptet”. Electrolux har valt ut några av sina allra bästa och mest uppskattade produkter – dammsugarna Ergorapido och UltraOne, diskmaskinen RealLife och den kombinerade kyl och frysen Source & Glacier. Dessa produkter har försetts med Wanja Djanaieffs välkända blågula mönster ”Kronor” som togs fram till OS i München 1972.

Dammsugare_UltraOne_500pxDen blågula dammsugaren UltraOne kommer att tillverkas i ett exemplar och auktioneras till högstbjudande på auktionssajten Tradera. Pengarna kommer att gå till Kronprinsessan Victorias Fond, som hjälper ungdomar med funktionshinder till fritidsupplevelser.

--

UltraOne blev ”Bäst i test” av tidningen Råd & Rön 2009, med det högsta samlade betyget någonsin för en dammsugare i en Råd & Rön-test.
Ergorapido är Electrolux stilikon och designobjekt som lanserats i ett flertal färger. Ergorapidon är den sladdlösa dammsugaren som alltid finns nära till hands.
RealLife är världens mest flexibla diskmaskin. Det extra utrymmet och flexibiliteten i RealLife-diskmaskinen gör att du kan diska även stora tallrikar och byttor, vilket sparar ännu mer vatten och energi.
Source & Glacier är den kombinerade kyl och frysen. Kylskåpet ger dig kolsyrat vatten i dörren så att du slipper släpa hem flaskorna från butiken. Frysen ger dig isbitar i dörren.

2 kommentarer:

Alma Mater sa...

Undrar just hur vår bröllopsserie kommer att se ut? Sambon och jag får väl slå till nu och ringa Electrolux och berätta det så de hinner designa nåt fint! :)

Kari Receptomaten sa...

Vilket bröllopsmönster vill ni ha? *öppen fråga till alla*
Alma: Ja gör det *LOL* Kolla om Electrolux kan fixa M/90 till oss alternativet British camouflage :D